Info

WAT?

EOTS – ” End of the Season ” is een exclusief evenement om het einde van het voetbalseizoen in stijl af te sluiten en de voetballers van de lagere klassen in de kijker te plaatsen.

WANNEER & WAAR

EOTS groeit jaar na jaar. Zo zijn we na 3 geslaagde edities gekomen aan onze 4de editie in West-Vlaanderen. Die zal doorgaan op 5 mei 2019 in Place2Party te Torhout.

De reden van die datum is omdat de laatste speeldag van deze competitie een week langer duurt. Ieder jaar gaat EOTS door op de laatste speeldag zodat we correcte winnaars hebben en die kunnen we weten na de laatste speeldag. Zet zeker al 6 mei 2019 vast als een verlofdag. De deuren zullen opengaan vanaf 20u en om 21u gaat de award uitreiking van start.

DOELGROEP

EOTS richt zich op alle voetballers zowel nationaal als provinciaal. Uiteraard is iedereen die geboeid is door de voetbalwereld ook van harte welkom!

NIEUWE EDITIE OOST-VLAANDEREN

Door het grote succes in West-Vlaanderen breiden we uit naar Oost-Vlaanderen. Deze editie zal plaatsvinden op 12 mei 2019 in Club Exo te Sint-Niklaas. De deuren zullen opengaan vanaf 20u en om 21u gaat de award uitreiking van start.

 

Volg ons gerust ook op Facebook en Instagram!

pokertafel EOTS